Salgs- og leveringsbetingelser

Ved køb foretaget via personligpleje.dk accepterer du de gældende vilkår af salgs- og leveringsbetingelser som gælder for de varer og abonnementsordninger, som er beskrevet i nedslående handelsbetingelser.

Generelle oplysninger:

Personligpleje.dk
Grantofteparken 604

2750 Ballerup
kontaktpersonligpleje@gmail.com
CVR-nr. 33569289

Tlf: 24656240

Alle beløb er angivet i danske kroner og er inkl. moms. Vi hæver først beløbet når den enkelte levering afsendes fra personligpleje.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du skal være fyldt 18 år for at handle eller oprette et abonnement. (Er du under skal du have tilladelse af dine forældre eller værge/skal vi have dine forældres samtykke.) Du skal bekræfte dette, når du melder dig ind ved dit første køb.

Abonnement

Ved køb af abonnement angiver du som kunde, hvor ofte du ønsker din pakke leveret. Herefter leveres pakkerne med det valgte interval, så de passer til dit behov.
Ved indgåelse af abonnement accepterer du, at personligpleje.dk er berettiget til at gennemføre transaktioner på dit betalingskort for det periode mæssige abonnement indtil abonnementet opsiges.

Bemærk at du skal tilmelde dig eller bestille din pakke senest 7 dage før din første levering (menses pakken), for at vi kan nå at levere pakken inden din menstruation. I modsat fald forbeholder vi os ret til først at starte dit abonnement til næste cyklus(if. det valgte interval).

Opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement eller sætte det på pause ved henvendelse til kontaktpersonligpleje@gmail.com.

Opsigelse af abonnementsaftalen skal ske senest 14 dag før levering af næste pakke, ellers vil opsigelsen først træde i kræft til næstkommende pakke, da vi  pakker din næste pakke 14 dage før din levering.

Personpleje.dk kan opsige abonnementet uden ydeligere varsel ved misligholdelse af betalingsforpligtelser, ved at sende en meddelelse til den e-mail adresse som du har angivet på din konto hos personligpleje.dk

Betaling og levering

Alle beløb er angivet i danske kroner og er inkl. moms

Ved køb accepterer du, at vi kan opkræve periode mæssig betaling af dit abonnement fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse, indtil du ændre din betaling via din konto på websitet eller ved at sende en mail til kontaktpersonligpleje@gmail.com

Vi hæver først beløbet når den enkelte abonnementslevering afsendes fra personligpleje.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Som kunde påhviler det dig at sikre, at kortet er gyldigt og ajourført. Får man nyt kort, skal du huske at opdatere kortoplysningerne på din konto hos personligpleje.dk

Skal du ændre, forny eller slette dit kredit- eller betalingskort kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på websitet eller ved at sende en mail til kontaktpersonligpleje@gmail.com

Ved betaling med kortet, indtaster du dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre på det betalingskort der benyttes. Hermed giver du personligpleje.dk tilladelse til at gemme betalingskortoplysningerne via Quickpay(sikker online betaling med SSL kryptering) og accepterer, at der er tale om en tilbagevendende betaling. Ved en betalingstransaktion sender vi en kvittering til den e-mail adresse, som du har angivet på din konto hos personligpleje.dk

På personligpleje.dk kan der betales med Dankort og visa
Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Fragtprisen er på min. 39 kr.afhængig af mængden af vare og pakkeæsker.

Ordre bestilt hos personligpleje.dk leveres enten via DAO eller Postnord til din adresse (omdelt).
pakker afsendes normalt indenfor 1-7 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, helligdage og lignende. I tilfælde af at DAO ikke kan omdele til privatadressen grundet særlige omstændigheder vil den blive omdelt til pakkeshop

De vælger selv hvilken dato du senest ønsker din første pakke leveret, samt med hvilket interval pakkerne herefter skal leveres (ved køb af abonnement). Vi bestræber os på at din pakke bliver leveret indenfor 1-7 dage efter dit køb (uden abonnement)

Vi bestræber os på, at du får leveret de enkelte pakker i postkassen. Dimensionen af vores emballage passer til en godkendt postkasse. Vi kan dog ikke med sikkerhed garantere, at kunden får pakken i postkassen i tilfælde af, at postkassen er fyldt eller at postkassen f.eks ikke er af standard størrelse.

Som udgangspunkt leverer vi ikke til udlandet, herunder Færøerne og Grønland. men send os en mail på kontaktpersonligpleje@gmail.com så finder vi en løsning, men det vil altid omfatte at du selv betaler for den ekstra fragtomkostning.

Der tages forbehold for leveringssvigt, trykfejl, prisændringer og udsolgte vare. Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres til enhver tid. Varsling om prisændringer vil fremgå via den e-mail adresse du har oplyst på din konto hos personligpleje.dk eller i følgebrev i leveret pakke.

Fortrydelsesret

Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din første pakke. Du frasiger dig fortrydelsesretten, hvis varen/varerne er taget i brug.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontaktpersonligpleje@gmail.com eller du kan benytte lovens standard fortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk.
Du kan ikke fortryde købet ved at returnere varen eller at nægte modtagelse eller at undlade afhentning af varen uden samtidig at give os besked.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Vi anbefaler at du sender varen retur som pakket og gemmer forsendelses kvitteringen, i tilfælde af at vi ikke modtager pakken.
Når vi har modtaget varerne i ubrugt og ubeskadiget tilstand, vil du få pengene tilbage på din konto i løbet af 10 bankdage. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion

Varen sendes til:

Personlig pleje

Grantofteparken 604

2750 Ballerup

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og ingen personlig henvendelser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå en online aftale med personligpleje.dk, må man lade sig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse. personligpleje.dk foretager registreringen af personoplysninger med det formål at kunne levere varer handlet i vores webshop til kunden.

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du sende en e-mail til kontaktpersonligpleje@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontaktpersonligpleje@gmail.com
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr